Sengegavle

Senest opdateret d.

Hvad er en sengegavl?

En sengegavl er som ordet antyder en gavl, der sidder på sengen i den ende, som du ligger med hovedet. En sengegavl kan enten sættes i spænd mellem seng og væg eller monteres direkte på sengen eller på væggen. Sengegavlen har ingen betydning for sengens kvalitet i forbindelse med komforten. Den er udelukkende til for at give sengen et andet og måske mere luksuriøst udseende.

Hvorfor investere en sengegavl?

Du skal investere i en sengegavl, hvis du ønsker at give din seng et luksuriøst udtryk, eller hvis du gerne vil skåne din væg for slid og misfarvning. Er du typen, der godt kan lide at sidde i din seng og læse en god bog, skrive eller se noget på computeren, bruger du måske ofte væggen til at sidde op ad. For det første er det ikke særlig behageligt at sidde op ad den kolde væg og for det andet, så bliver væggen hurtig misfarvet og slidt at se på. I denne forbindelse kan en sengegavl være en rigtig god investering.

Med en sengegavl bliver det mere behageligt at sidde op i sengen, og derudover giver den også et flot look til din seng og dit soveværelse. Hvis du er typen, der vender og drejer dig en del om natten, og i den forbindelse kan finde på at fægte med armene, kan en sengegavl også være en god løsning. Med sengegavlen sikrer du dig, at du ikke slår dig på den hårde væg og vågner med skrammer og mærker.

Giv dit soveværelse et pift med en sengegavl

Når du indretter dit soveværelse kan du med fordel anvende en sengegavl, til at give dit soveværelse personlighed og et luksuriøst udtryk. Du kan tilføje dybde, varme, kant og elegance til dit soveværelse, hvis du skaffer dig en sengegavl. Sengegavlen vil blive prikken over i’et til din indretning og gøre sengen til et dekorativt møbel. Du bruger mange timer i din seng og i dit soveværelse, så hvorfor ikke gøre rummet endnu mere fuldendt og hyggeligt med en sengegavl?

Fordele ved en sengegavl

Der er flere fordele ved en sengegavl, især hvis du ønsker at gøre din seng til en central del af dit soveværelse. Indretningen i dit soveværelse kan have ret stor betydning for din søvn. Soveværelset skulle gerne være et sted, hvor vi kan slappe af, føle ro og være private. Sengegavlen kan medvirke til at gøre soveværelset mere personligt og hyggeligt. Derudover giver den et luksuriøst udtryk, som også kan være med til at løfte hele atmosfæren i soveværelset.

  • Giver soveværelset kant og personlighed.
  • Gør sengen til en central del af indretningen.
  • Mulighed for at sidde behageligt op i sengen.
  • Forhindrer dig i at få skrammer fra væggen.
  • Luksuriøst udseende der kan være med til at skabe ro og hygge.

Forskellige typer af sengegavle

Der findes forskellige sengegavle i flere forskellige materialer og designs. Køber du en komplet sengeløsning som en kontinentalseng eller en elevationsseng, kan det være, at der følger en sengegavl med i købet. Er dette ikke tilfældet, kan du med garanti finde en sengegavl, som passer til din seng i forbindelse med materiale og design. Du kan også sagtens købe en sengegavl til den klassiske og simple boxmadrasseng. Især de simple sengeløsninger vil få et helt andet udtryk med en sengegavl.

Online forhandlere af sengegavle

Find den rette sengegavl til din seng ved en af følgende forhandlere. Der findes flere sengeforhandlere som sælger sengegavle i mange forskellige designs. Tag et kig hos forhandlerne, og find den sengegavl, som passer til din seng eller dit soveværelse.