Sovesofaer med opbevaring

Senest opdateret d.

Her på siden kan du finde inspiration til din nye sovesofa. Når du går i krig med at undersøge de forskellige modeller osv., er det en god idé at vide, hvilket behov du ønsker sovesofaen skal dække. En sovesofa med mulighed for opbevaring findes både med og uden chaiselong. En chaiselong kan være et godt tilvalg, hvis sovesofaen skal bruges i en større stue, hvor der er plads, og hvor der ønskes lidt flere siddepladser. Skal sovesofaen derimod anvendes på et mindre værelse, stiller det større krav til størrelsen på sovesofaen. Her kan det være en fordel at fravælge en sovesofa med chaiselong. De sovesofaer der ikke har en chaiselong, har typisk et opbevaringsrum under selve siddepladserne.

Sovesofa til teenageren eller gæsteværelset

En sovesofa kan være et oplagt valg til teenageværelset. Her er der ofte behov for siddepladser foruden sengen, men hvor pladsen kan være lidt trang. Sovesofaen kan anvendes som sofa om dagen, når der er kammerater osv. på besøg. Om aftenen kan sofaen hurtigt forvandles til seng. Med det praktiske opbevaringsrum er der mulighed for at opbevare sengetøjet lige ved hånden.

Til gæsteværelset kan en sovesofa med opbevaring også være en fordel, hvis du ikke ønsker at have en seng stående permanent. Sofaen kan være en del af din indretning, og når der er overnattende gæster, er det hurtigt og nemt at slå sovesofaen ud og anvende den som gæsteseng. Når du vælger en sovesofa med opbevaring, behøver du heller ikke at gøre plads i skabet til det ekstra sengetøj. Du kan opbevare det direkte ved sovesofaen. Det bliver derfor ikke nemmere at omdanne sovesofaen til seng. I opbevaringsrummet kan du også opbevare andre ting såsom bøger, spil, bamser osv. Ekstra opbevaring kan de fleste jo næsten altid bruge.

Husk en topmadras til din sovesofa

Skal du jævnligt eller dagligt bruge din sovesofa som seng, er det en rigtig god idé at anskaffe en topmadras. En topmadras vil beskytte sofaen for slid og snavs, så den ikke bliver slidt ned for hurtigt. Topmadrassen vil også give en ekstra god komfort. Det kan derfor godt betale sig at anskaffe en topmadras både for at beskytte sovesofaen, men også for at få den bedste oplevelse, når sovesofaen benyttes som seng. Derudover kan den nemt luftes, så du lettere kan holde dit sovemiljø friskt og sundt.

Se udvalgte topmadrasser her

Praktisk sovesofa med opbevaringsmuligheder

Sovesofaer med opbevaring er ofte et praktisk valg, da du udover møblet for ekstra opbevaringsplads. Ved at vælge denne type sovesofa får du et 3-i-1 møbel nemlig sofa, seng og skab. Det er en oplagt sovesofa til dig, der ikke har meget plads at gøre med eller dig, der gerne vil spare på møblerne. Lige meget hvor ofte sovesofaen skal anvendes som sofa eller seng, vil du altid have den ekstra opbevaring, som sovesofaen giver. Derfor vil langt de fleste vælge denne type, hvis det er en mulighed.

Billig sovesofa med opbevaring

Sovesofaer med opbevaring findes i flere prisklasser alt efter, hvilke behov sovesofaen ellers skal opfylde. En billig sovesofa er ikke nødvendigvis en dårlig en af slagsen. Du behøver nemlig ikke gå på kompromis med kvaliteten, bare fordi du vælger en billig sovesofa. Der er flere tilbudsperioder hos de forskellige forhandlere, så du vil sagtens kunne finde en af de bedre sovesofaer til billige penge. Her på siden kan du se nogle af de forskellige sovesofaer med opbevaring. Der er forskellige prisklasser, så måske du finder en, der matcher dine behov og som kan opfylde den ønskede pris.

Køb din sovesofa online

Når du er på udkig efter en sovesofa, kan det være rart at researche og få inspiration. Vi har derfor samlet lidt forskellige modeller og typer her på siden, så du kan få et overblik. Forhandlerne af sovesofaer har ofte nogle gode services. Nogle tilbyder både prøveperiode, prisgaranti, gratis levering og rente- og gebyrfri finansiering. Der er altså gode forudsætninger for at lave et godt køb online. Derudover er der ofte mulighed for at chatte med forhandleren, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål inden du foretager et køb.