Kontinentalsenge på tilbud

Senest opdateret d.

Din søvnkvalitet er vigtig for din hverdag. Der findes mange forskellige og gode sengetyper og herunder en kontinentalseng. En kontinentalseng er en seng af høj kvalitet, som ofte består af 3 lag madrasser. De 3 lag består typisk af en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Se med her på siden og få et overblik over de gode kontinentalsenge tilbud.

Find en kontinentalseng på tilbud der passer til dine behov

Når du går på jagt efter en kontinentalseng på tilbud, er det en fordel, at du ved hvilke behov og præferencer du har. Når du først ved det, så kan du bedre målrette din søgning. Komfortzoner og madrassens fasthed er to ting, der er ret relevante for søvnkvaliteten. Antal komfortzoner og hvor de er placeret har betydning for den støtte og komfort din krop får. Når det kommer til fasthed på madrassen, er der en fin tommelfingerregel du kan følge.

Vægtens betydning for fastheden på madrassen

  • Under 75 kg:
    Pocketfjedre – medium hårdhed.
  • Mellem 75 kg og 95 kg:
    Pocketfjedre – fast hårdhed.
  • Over 95 kg:
    Multipocketfjedre – fast hårdhed.

Forhandlere af kontientalsenge på tilbud

  • Sengefabrikken

Sengegavl

Du kan give din kontinentalseng og generelt dit soveværelse et pift med en flot sengegavl. En sengegavl kan bidrage til indretningen og give en luksuriøs oplevelse. Foruden at give kant og personlighed til soveværelset, kan en sengegavl også være særlig praktisk, hvis du sidder op i din seng fx for at læse, se film, spise eller andet.