Dobbeltsenge

Senest opdateret d.

Køb af dobbeltseng

Som forbruger kan det være svært at finde rundt i alle de muligheder, der findes, når det kommer til senge. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en dobbeltseng eller ej? Eller hvilken dobbeltseng du skal købe? Så læs med her. Vi har lavet en guide til dig, så din købsproces forhåbentlig bliver nemmere. Se hvilke sengeløsninger der findes som dobbeltseng. Nederst på siden kan du se en oversigt over forhandlere, som sælger dobbeltsenge online.

Dobbeltseng til soveværelset

Er du på udkig efter en seng til dig og din partner, så er dobbeltsengen en sikker vinder. En dobbeltseng har typisk målene 160×200 eller 180×200. Hos nogle forhandlere kan du endda få en dobbeltseng med ekstra længde, hvis du har behov for det. Med en dobbeltseng får du og din partner masser af plads, så der er rig mulighed for at vende og dreje sig uden at påvirke og forstyrre den anden for meget.

Vi bruger mange af døgnets timer i vores seng, og det er derfor yderst vigtigt, at vores seng lever op til vores behov. Med en god seng får vi en god og komfortabel nattesøvn, som skaber grobund for en god hverdag. Dobbeltsengen er god til dig, som deler din seng med en anden. Der er som sagt plads til bevægelse, men der er i den grad også plads til at ligge tæt. Du behøver endda ikke at bekymre dig om den irriterende revne i midten. Du kan nemlig få dobbeltsenge med en topmadras, som passer i størrelsen til dobbeltsengen. Det er derfor også muligt at have små børn til at ligge imellem jer i den store dobbeltseng.

Dobbeltsengens kvaliteter

Fordelen ved dobbeltsengen er, at du får en rummelig seng med masser af plads. Derudover bliver sengen et centralt møbel i dit soveværelse, som du kan få til at passe til din indretning. Du kan til langt de fleste dobbeltsenge få flotte sengegavle, som kan give din seng et flot design. Mange er vilde med det luksuriøse hotellook, som en sengegavl kan give. Så er du til en rummelig og luksuriøs seng, så er dobbeltsengen et godt valg.

En dobbeltseng kan også sagtens være det rigtige valg for dig, som sover alene. Der findes ikke noget bedre end at have masser af plads i sengen, og det får man i den grad i en dobbeltseng. Når du vælger dobbeltseng, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i dine behov og præferencer. På denne måde sikrer du dig, at du får en seng, som passer til dig, og som kan give dig den helt rette søvnoplevelse. En god nattesøvn er altafgørende for, at du kan fungere optimal i din hverdag.

Kontinentalseng dobbeltseng

En populær seng som også fås som dobbeltseng er kontinentalsengen. Kontinentalsengen som dobbeltseng er både rummelig og giver god og personlig komfort. Kontinentalsengen er sammensat af 3 komfortlag bestående af 3 madrasser. Disse madrasser kan tilpasses til dig personligt ud fra dine behov og præferencer i forbindelse med fasthed og komfortzoner. Kontinentalsengen er med sine 3 madrasser højere end de fleste klassiske senge. Du vil derfor stå ud af sengen og ikke op af sengen om morgenen, hvilket har en ret stor betydning for det mentale. De 3 madrasser er ofte en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Disse madrasser kan du typisk vælge fastheden og antal komfortzoner på, så du får den mest optimale støtte og komfort til dine behov.

Kontinentalsengen er et godt valg som dobbeltseng, hvis du er til ekstra god komfort, personlig støtte og en luksuriøs højde, som medvirker til en ekstra god sengeoplevelse. Topmadrassen til din kontinentalseng kan fås som ét stykke, så du og din partner ikke skal bøvle med den ellers irriterende revne, som kan opstå i midten. Derudover kan I vælge hver jeres fasthed og antal komfortzoner på den primære madras, som ofte er en springmadras. Der er derfor ingen af jer, der skal gå på kompromis med komforten, hvis i vælger en kontinentalseng som jeres nye dobbeltseng.

Læs mere om kontinentalsenge her

Elevationsseng dobbeltseng

Er du til ekstra luksus indpakket i en seng med god komfort, så er elevationssengen som dobbeltseng en god mulighed. Elevationssengen som dobbeltseng er til dig, som gerne vil have lidt mere ud af din seng. Med en elevationsseng kan du hæve og sænke hoved- og fodende. Det giver dig mulighed for at indstille sengen til den sidde- eller liggeposition, som passer dig bedst. Når du har en dobbeltseng med elevation, har du mulighed for at bruge sengen til meget mere end blot at sove i. Den gør det nemmere og mere behageligt at sidde og læse, spise, se tv eller arbejde på eksempelvis computeren.

Derudover kan elevationssengen være særlig god til dig, som har nogle små skavanker og fysiske udfordringer. Du kan nemlig hæve de ømme ben, eller skåne ryggen ekstra ved at indstille sengen efter dine behov. Måske tænker du, at det kan være lidt forstyrrende for din partner, når du gør brug af elevationsdelen i jeres nye dobbeltseng. Det er dog ikke noget, du skal bekymre dig om. Der findes nemlig topmadrasser med split, så I oplever at have en dobbeltseng uden den irriterende revne i midten. Med splittet på topmadrassen kan I hver især gøre brug af elevationsdelen uden, at den anden mærker den store forandring i sin side. Elevationssengen som dobbeltseng er altså til dig, der igen er glad for personlig støtte, god komfort og den særlige luksuriøse fordel med elevationsfunktionen.

Bliv klogere på elevationssenge her

Boxmadras dobbeltseng

Er du på udkig efter en helt klassisk dobbeltseng, så er der boxmadrassen. Boxmadrassen er en simpel dobbeltseng, som består af en boxmadras, hvor du kan montere ben eller meder direkte på. Når du bruger boxmadrassen som dobbeltseng, kan du med fordel investere i en god topmadras, så du får en endnu bedre liggekomfort, som kan optimere din nattesøvn. Derudover kan topmadrassen fjerne den irriterende revne i midten af sengen.

Når du vælger en boxmadras som dobbeltseng, kan du ofte også vælge forskellige fastheder på madrassen. Det gør det muligt for dig og din partner at få den støtte og komfort, som I hver især har brug for. Ingen skal gå på kompromis, når det kommer til en god nattesøvn. Med boxmadrassen som dobbeltseng får du en simpel sengeløsning, som ofte også er billigere end kontinentalsengen og elevationssengen. Det er dog ikke en seng, der nødvendigvis ser billigere ud.

Boxmadrassen har en solid træramme, som gør sengen stabil. Denne træramme er ofte polstret med stof, så du får et blødere look. Du kan også tilføje en sengegavl, hvis ikke den allerede medfølger i købet. På denne måde kan du give din simple dobbeltseng et løft i udseendet, så den også får det luksuriøse udtryk, som de lidt dyrere senge kan have. Selvom boxmadrassen som dobbeltseng er en billigere løsning, er der ikke sparet på komforten. Madrassen er typisk udstyret med gode fjedre og flere komfortzoner, så du får den personlige støtte, du skal have. God komfort og støtte er forudsætningen for en god nattesøvn.

Se mere om boxmadrassen her

Køb din dobbeltseng online

Når du skal købe din nye dobbeltseng, skal du ikke holde dig tilbage for at købe den online. Langt de fleste forhandlere giver dig en prøveperiode, så du har mulighed for at prøve sengen af hjemme i trygge omgivelser. Vi er nemlig ofte tilbøjelige til at vælge en alt for blød seng, når vi prøver den i en fysisk butik. Det kan derfor være en fordel at læse dig frem til, hvilken fasthed på madrassen som passer bedst til dig. Der er nogle kriterier såsom din vægt, der er ret afgørende for netop fastheden på madrassen. På den måde kan du være lige så sikker i dit valg online, som du er nede i en fysisk butik. Forhandlere der sælger dobbeltsenge online er også rigtig gode til at beskrive deres dobbeltsenge på deres hjemmeside eller hjælpe dig på chat eller telefon, så du får den helt rette guiden.

Online forhandlere

Der findes en del online sengeforhandlere, som sælger dobbeltsenge. Stort set alle online sengeforhandlere har kontinentalsenge, elevationsenge og boxmadrassenge i flere mål. Dobbeltsengen er som sagt typisk i målene 160×200 eller 180×200 medmindre, du vælger en seng med ekstra længde på 210. De fleste dobbeltseng typer er altså online tilgængelige, og her kan du se en oversigt over nogle af de mest anvendte online sengeforhandlere.