Kontinentalsenge 180×200

Senest opdateret d.

Kontinentalsengen kan fås i flere størrelser, men 180×200 er dog den størrelse mange vælger, når der skal købes en kontinentalseng som dobbeltseng. En seng i størrelse 180×200 er den størrelse langt de fleste bruger til dobbeltseng. Den størrelse passer nemlig perfekt til dig, der enten sover med din partner eller som bare elsker at have en masse plads at brede dig på. Vi har her på siden skrevet om fordelene ved at købe en kontinentalseng i størrelse 180×200, hvor du kan købe din kommende seng, og hvorfor du skal overveje at købe den online.

Fordele ved en kontinentalseng i størrelse 180×200

  • Hvorfor købe en kontinentalseng i 180×200?

Svaret må ligge kontinentalsengens opbygning. En kontinentalseng består nemlig af 3 lag; en boksmadras, en springmadras og en topmadras. De 3 lag er med til at give en ekstra god komfort, fasthed og sund liggeposition. Du kan læse meget mere om en kontinentalseng og dens opbygning her (link). Du kan stort set altid selv vælge hvilken fasthed din springmadras skal have og hvilket materiale din topmadras skal være lavet af. Du vil derfor ved at vælge en kontinentalseng få en seng, der passer til dig og dine behov. Når du vælger din 180×200 seng som en kontinentalseng, får du altså en seng med en rigtig god komfort med udgangspunkt i dine behov og præferencer.

  • Hvorfor vælge en kontinentalseng som din nye 180×200 seng?

Du skal købe din kontinentalseng i 180×200, hvis du vil have en seng, der kan bruges som dobbeltseng, eller hvis du har brug for ekstra plads, når du sover. Det kan også være, at du er en af dem, der elsker at bruge din seng til andet end søvn. Skal der ses serier, laves lektier/arbejde eller nydes et måltid i sengen, så kan det være rart med lidt ekstra plads. I dette tilfælde vil en seng i 180×200 være et oplagt valg.

Køb din kontinentalseng 180×200 online

Er du nået frem til at købe en kontinentalseng i 180×200? Så kan dette køb sagtens foretages online. Når du vælger at købe din seng online får du et større overblik over udvalget. Du kan kigge på flere senge fra forskellige forhandlere på samme tid, så du både hurtigere og nemmere kan finde frem til den seng, der passer til dig og dine behov. Langt de fleste onlineforhandlere har endda en prøveperiode med mulighed for ombytning af fx madrassens fasthed. Mange af de forhandlere der sælger senge online tilbyder også telefonisk vejledning og hjælp via chat på hjemmesiden. Du kan derfor med god vejledning og uden problemer købe din seng online hjemmefra.

Hvor skal jeg købe min kontinentalseng?

Der findes mange gode sengeforhandlere som også sælger online. Som sagt kan det være en fordel at købe online, så du i ro og fred kan sidde derhjemme og sammenligne og få et overblik over de mange forskellige modeller osv. Vælg den forhandler der har den seng, der kan opfylde dine behov og præference. Når du har besluttet at købe din kontinentalseng 180×200 online, kan følgende onlineforhandlere være en mulighed; Bedre nætter, Ilva, Møblér og Soveland. Disse forhandlere har et bredt udvalg af kontinentalsenge i 180×200 og andre kunder har haft gode oplevelser hos dem. Herunder kan du se nogle af de servicepunkter de forskellige forhandlere hver især tilbyder.

Bedre Nætter
100 dages prøveperiode
Gratis levering
Prisgaranti i 30 dage
Gebyr og rentefri finansiering

Soveland
90 dages fuld returret
Gratis levering ved køb over 500 kr.
Gebyr og rentefri finansiering

Ilva
90 dages fortrydelsesret på senge
Gratis levering ved køb over 5.000
Mulighed for finansiering
Prismatch

Dinseng.dk
60 dages komfortgaranti
Mulighed for montering ved levering
Gebyr og rentefri finansiering

Sengefabrikken
Gratis levering
100 dages prøveperiode
Gebyr og rentefri finansiering

Drømmeland
Gratis levering af senge
Gebyr og rentefri finansiering
60 dages prisgaranti
60 dages komfortgaranti