Kontinentalseng 80×200

Senest opdateret d.

Er du på udkig efter en ny seng, så kig med her. Her på siden får du et overblik over kontinentalsenge i størrelsen 80×200. Kontinentalsengen er et ret populært sengevalg. Det er en seng, der har lidt ekstra højde, hvilket mange godt kan lide. Det gør nemlig, at du går op i sengen i stedet for ned i sengen. Derudover er den opbygget af 3 lag, der giver dig de mest optimale betingelser for en god søvn. Vores søvn er utrolig vigtig for vores dagligdag. Det er derfor også vigtigt at vælge en seng, der opfylder dine behov, så du får den rette støtte og komfort. Kontinentalsengen 80×200 er et godt bud, og her på siden kan du få lidt inspiration inden for denne kategori og størrelse.

Komfortable enkeltmandsseng

Her på siden kan du få inspiration til kontinentalsengen i 80×200. Det er størrelsen på en enkeltmandsseng sammen med størrelsen 90×200. Med denne størrelse får du en seng, der kan passe ind i de fleste soveværelser og børneværelser. Den er endda særlig oplagt til dig, der ikke har meget plads. På trods af få kvm i soveværelset, må du ikke gå på kompromis med sengen. Du kan derfor med fordel tage et kig på kontinentalsengen 80×200, da det er en seng, der yder god komfort. Det er en seng opbygget af 3 lag, hvilket er med til at give din krop den rette støtte, som den har brug for i løbet af søvnen.

Vælg den rette fasthed på din kontinentalseng 80×200

Kontinentalsengen er yderst populær bl.a. pga. dens opbygning, som emmer af luksus og hotel følelse. Du får nemlig en lidt højere seng, der giver en oplevelse af at træde op i sengen, fuldstændig, som man gør på hotel. Det er en ekstra luksus, som mange godt kan lide. Kontinentalsengen har en solid bund, der sikrer en lang levetid for sengen. Derudover er der typisk en boxmadras med en springmadras ovenpå. Det er springmadrassen, der er det primære komfortlag i kontinentalsengen. Det er derfor vigtigt, at denne springmadras har den helt rette fasthed, så du får de bedste betingelser for en god søvn. Der findes en guide til, hvordan du vælger denne fasthed. Guiden er baseret på kropsvægt og tager derfor ikke hensyn til personlige præferencer. Guiden lyder som følger:

  • Kropsvægt under 75 kg – medium fasthed
  • Kropsvægt mellem 75 kg og 95 kg – fast fasthed
  • Kropsvægt på +95 kg – ekstra fast fasthed

Køb din kontinentalseng 80×200 online

På baggrund af ovenstående guide kan du med ro i maven bestille din nye seng online. De fleste online sengeforhandlere har endda en ekstra god service, hvor du får mulighed for at afprøve din seng derhjemme i en periode. Herefter kan du få ombyttet fastheden på din madras, hvis det mod forventning ikke skulle være den rette for dig. Det er alligevel ikke muligt at vurdere en seng på få minutter nede i en fysisk butik, hvorfor det kan være lige så sikkert at købe din nye seng online.

Derudover er de fleste online forhandlere meget gode til at være til rådighed, så du har mulighed for at komme i kontakt med dem i et stort tidsrum i løbet af dagen. Du vil stort set altid kunne ringe eller skrive til deres kundeservice for at få den rette vejledning. Nogle har endda chat på deres hjemmeside, så du nemt og hurtigt vil kunne skrive og få svar på spørgsmål.