Billige boxmadrasser

Senest opdateret d.

Er du på udkig efter en billig boxmadras, så se med her. Vi har samlet nogle forskellige billige boxmadrasser, som både har en god pris, men som stadig er af høj kvalitet. De boxmadrasser du kan se på denne side kan alle købes online. Du kan derfor sidde hjemme og klikke lidt rundt imellem de forskellige boxmadrasser og blive klogere på, hvilken der passer bedst til dig, dine behov og dit soveværelse.

Find en billig boxmadras af høj kvalitet

Når du vælger en billig boxmadras til en rigtig god pris, behøver du altså ikke gå på kompromis med kvaliteten. Langt de fleste boxmadrasser er bygget op på samme måde. Ofte består en boxmadras af en træramme med lameller. Denne ramme kan være betrukket af et materiale, der er med til at give boxmadrassen et bestemt look. Dernæst består boxmadrassen af et fjedresystem, som er med til at give dig den nødvendige støtte og komfort. Det er også fjedresystemet, der er med til at afgøre fastheden på madrassen.
Herunder kan du se en guide, der kan være med til at gøre valget om fastheden på madrassen lidt nemmere.

  • Under 75 kg anbefales en boxmadras med pocketfjedre i en medium hårdhed.
  • Mellem 75 kg og 95 kg anbefales en boxmadras med pocketfjedre med fast hårdhed.
  • +95 kg anbefales en boxmadras med multipocketfjedre i fast hårdhed.

Hvilken topmadras skal jeg vælge til min billige boxmadras?

Det der kan være med til at gøre din billige boxmadras endnu mere komfortable og luksus, er en topmadras. En topmadras er næsten uundværlig på din seng uanset, hvilken seng, du vælger. Topmadrassen følger ofte med i købet, men derfor kan det stadig være rart at vide, hvilke forskellige topmadrasser der findes. Vi har samlet en guide til topmadrasser, hvor du kan læse lidt om de forskellige materialetyper, som topmadrasser typisk fås i.

Hvilke størrelser fås de billige boxmadrasser i?

Du kan få din nye billige boxmadras i præcis samme størrelse, som andre senge på markedet. Det der svarer til det, der kaldes en enkeltmandsseng, er størrelserne 80×200 og 90×200. Disse størrelser er særligt til dig, der sover alene og ikke behøver mere plads at brede dig på. Det kan også være, at størrelsen på dit soveværelse sætter en begrænsning. Derudover er det også en fin størrelse at have på gæsteværelset eller måske i sommerhuset. De billige boxmadrasser findes også i størrelserne 120×200, 140×200 og 160×200. 140×200 er typisk det, der kaldes en trekvartseng, som er særligt populært blandt teenagere, da der er mulighed for at brede sig. Derudover bruges sengen ofte også til at lave lektier i, se serier, spise mm. Derfor kan det være rart med lidt ekstra plads. Det kan også være jer som par, der er begrænset med pladsen i soveværelset. Her kan bl.a. 160×200 være en god løsning, da det er en mindre udgave af den “almindelige” dobbeltseng, som typisk er 180×200. En boxmadras i 180×200 er den størrelse, som mange par vælger.

Sådan vælger du den bedste billige boxmadras

Når du skal vælge din nye boxmadras er der nogle forskellige kriterier, du kan vælge ud fra. For det første er størrelsen ret relevant, da det indsnævrer feltet en del. Dernæst kan det være en fordel at finde ud af, hvilken fasthed madrassen skal have. Der kan du bruge guiden længere oppe på siden, da den giver dig en idé om, hvad der kunne være bedst for din krop. Har du nogle personlige præferencer, der ligger udenfor denne guide, er det selvfølgelig det, du skal gå med. Det vigtigste er, at du føler, at din krop for den rette støtte, så din nattesøvn bliver komfortable, rolig og afslappende. Hos langt de fleste forhandlere kan du vælge, hvilken fasthed boxmadrassen skal have. Du kan derfor også sagtens kigge på, hvilken seng, der rent visuelt passer til dig, din stil og dit soveværelse.

Opgrader din billige boxmadras med en sengegavl

Til at fuldende din nye boxmadras kan du købe en sengegavl. En sengegavl har både en visuel og en funktionel funktion. Den er nemlig med til at give din seng personlighed og stil, da den indrammer sengeområdet. Derudover er det smarte ved en sengegavl, at du kan sidde op i sengen uden at lave mærker eller beskidte aftryk på væggen.