Billedet er venligst udlånt af Ilva.

Vi har hos Sengeekspertise.dk udvalgt 10 sovesofaer fra forskellige forhandlere, som vi mener er værd at investere i. En god sovesofa må gerne både være komfortable at sidde og ligge i og derudover have et flot design, der passer ind i det rum, hvor den skal anvendes i. 

De fleste forhandlere anbefaler, at du anskaffer dig en topmadras til din sovesofa. Topmadrassen medvirker både til, at sovesofaen ikke slides for meget, og den giver også din liggekomfort et ekstra lag af komfort.


De 10 udvalgte sovesofaer forhandles hos følgende
Ilva
Dinseng.dk
Bedre Nætter
BOBO Online


Dinseng

Denne flotte og meget unikke sovesofa er fra dinseng.dk. Sovesofaen er dansk designet af de populære Innovation.

Er du til en sovesofa, der udstråler lidt mere end det sædvanlige, så er denne sovesofa oplagt. Sovesofaen har et oldschool læder look, som skiller sig ud på den fede måde. Med det særprægede design kan du indrette din stue eller værelse med en stil, der skiller sig ud. Så er du til unikt design, så er sovesofaen her et godt valg. På grund af det flotte design er det en sovesofa, som primært bruges som sofa og ikke som seng.

Sovesofaen kan sagtens slås ud, men på baggrund af dens flotte udseende vil den fremstå flot som sofa. Er du på udkig efter en sovesofa, som primært skal bruges som seng, er det ikke sikkert, at designet behøver at være lige så specielt som dette.

Den er udstyret med fine pocketfjedre i god kvalitet, der giver god komfort, så du både sidder og ligger godt. Du vil altså sagtens kunne sove i den og endda ligge yderst komfortable.

Mål

 • Sofa: Bredde 90 cm, længde 210 cm, højde 79 cm og en siddehøjde på 38 cm
 • Slået ud: 115×210 cm

Specifikationer

 • Pocketfjedre
 • Inklusiv ben
 • Vaskeanvisning: Tørres over med en fugtig klud
 • Mulighed for at vælge andet specialstof for et ekstra gebyr

Hos Dinseng.dk er der jævnligt tilbud. Gå derfor til produktet for at få den aktuelle pris.

Pris: 6.990,00
Gå til produktet
Bedre Nætter

Sovesofaen Recast er fra danske Innovation og sælges hos Bedre Nætter. Her får du en sovesofa med et klassisk og stilrent design. Den er utrolig flot som sofa og meget praktisk som seng.

Sovesofaen giver mulighed for opbevaring af dyne og pude, hvilket er utrolig praktisk. Derudover er sovesofaen udstyret med gode pocketfjedre, der sikrer dig en komfortable søvn, når den anvendes som seng. Udover at fremme liggekomforten gør fjedrene også sofaen behagelig at sidde i.

Recast sovesofaen er nem og hurtig at slå ud og pakke sammen igen. En praktisk sovesofa med et stilrent design til enhver stue, værelse eller gæsteværelse.

Mål

 • Sofa: Bredde på 96 cm, længde på 200 cm, højde på 63 cm og en siddehøjde på 38 cm
 • Slået ud: 140×200 cm

Specifikationer

 • Pocketfjedre
 • Farven hedder Soft Pacific Pearl og kan også købes i Nist Blue eller med specialstof
 • Inklusiv 2 års garanti på ramme- og fjedrebrud

Da Bedre Nætter ind i mellem har gode tilbud på deres hjemmeside, er det en god idé at gå til produktet for at få oplyst den aktuelle pris på sovesofaen.

Pris: 5.275,00
Gå til produktet
Bedre Nætter

Supremax modellen sælges hos Bedre Nætter, og er designet og produceret af danske Innovation. Sovesofaen har et meget flot og enkelt design. Desuden er den udstyret med gode materialer, der gør den ekstra kvalitetsfuld.

Bedre Nætter fremhæver Supremax sovesofaen som en af markedets bedste. Den består af en lækker madras med excess pocketfjedre, som er en opgradering af den almindelige pocketfjeder. Sofaens madras vil derfor yde ekstra god støtte, der vil gøre liggekomforten endnu bedre og dermed medvirke til, at du får en god nattesøvn.

Foruden den gode liggekomfort, er sovesofaen også særlig god at sidde i. Du får derfor et funktionelt 2-i-1 møbel, der både kan bruges i stuen, på værelset, i lejligheden og på gæsteværelset.

Supremax sovesofaen er let og hurtig at slå ud til seng og lige så nem at pakke sammen til sofa igen. Med dens størrelse på 155×200 får du en dejlig stor seng, hvor der er god plads til to personer.

Mål

 • Sofa: Bredde 155 cm, længde 200 cm, højde 70 cm og siddehøjde 41 cm
 • Slået ud: 155×200 cm

Specifikationer

 • Excess pocketfjedre
 • 2 års garanti på ramme- og fjedrebrud
 • Farven hedder Mixed Dance Blue og kan også købes i Twist Charcoal (lysegrå) og med specialstof

Da Bedre Nætter ind i mellem har gode tilbud på deres hjemmeside, er det en god idé at gå til produktet for at få oplyst den aktuelle pris på sovesofaen.

Pris: 10.010,00
Gå til produktet
Bedre Nætter

Pladsbesparende og funktionel sovesofa fra Bedre Nætter. Sovesofaen Cubed 140 Plus er lavet med et flot design og med materialer, der gør den anvendelig både som sofa og som seng.

Sovesofaen består af en skummadras med No-Zag fjedre, hvilket gør madrassen fast og sikrer en længere levetid på sovesofaen. Med dens enkle design kan den både anvendes i stuen eller på gæsteværelset. Den er nem at slå ud og pakke sammen, og du får derfor et funktionelt møbel, der samtidig giver et løft til indretningen.

Sovesofaen er 140×200 cm, når den er slået ud, og der vil derfor kunne sove 2 personer i den. Er du ikke så vild med den blå farve, fås den også i lysegrå og grøn.

Mål

 • Sofa: Bredde 104 cm, længde 140 cm, højde 66 cm og siddehøjde 39 cm
 • Slået ud: 140×200

Specifikationer

 • Skummadras med No-Zag fjedre
 • Farven hedder Mixed Dance Blue og kan også købes i Twist Granite (lysegrå) og Elegance Green

Da Bedre Nætter ind i mellem har gode tilbud på deres hjemmeside, er det en god idé at gå til produktet for at få oplyst den aktuelle pris på sovesofaen.

Pris: 9.045,00
Gå til produktet
ILVA

Denne sovesofa fra Ilva er meget enkel i sit design. Modellen Colpus er fra danske Innovation, som laver sovesofaer i høj kvalitet.

Denne model er med sit enkle udseende nem at integrere i indretningen ligegyldig, om det er i stuen, på børneværelset eller gæsteværelset. Den er meget funktionel og kan justeres, så den passer til dig. Du kan nemlig indstille ryglænet i to forskellige indstillinger, når den anvendes som sofa. Derudover kan du indstille hovedenden i hele 4 forskellige højder, når den anvendes som seng, så du har dermed mulighed for at opnå den ligge- eller siddestilling, du har brug for.

Selve madrassen på Colpus sovesofaen er udstyret med 10 cm pocketfjedre og 5 cm hyper soft skum. Denne sammensætning giver en god ligge- og siddekomfort, og gør derfor sovesofaen anvendelig både til hverdagsbrug eller til overnattende gæster.

Colpus sovesofaen fra Innovation kan købes i flere forskellige farver hos Ilva.

Mål

 • Sofa: Bredde 97 cm, længde 200, højde 90 cm og siddehøjde 40 cm
 • Slået ud: 140×200

Specifikationer

 • Lyse ben i egetræ
 • Softspring madras med pocketfjedre og hyper soft skum
 • Farven er mørkegrå men kan også købes i en masse andre farver
 • Mulighed for at indstille ryglænet og hovedende, når den anvendes som sofa og seng

Ilva har ofte tilbudskampagner kørende. Gå derfor til produktet for at få den aktuelle pris på sovesofaen.

Pris: 7.198,00
Gå til produktet
ILVA

Lækker lysegrå sovesofa med chaiselong fra Ilva. Sovesofa modellen Devon Flex 460 er en hjørnesofa med en højrevendt pufafslutning, som også kaldes en chaiselong. Modellen er klassisk i sit design og yderst praktisk, da der er mulighed for at opbevare både dyne, pude og lagen i rummet under chaiselongen.

Sovesofaens madrasser og ryglæn er polstret med polyskum, som er særlig holdbart. Modellen er en hjørnesofa, hvor der er god plads til 5 personer. Den er derfor særlig anvendelig til stuen eller lejligheden, hvor der ikke er plads til både en sofa og en seng. Sofaen kan nemlig nemt og hurtigt slås ud til en seng. Der er ovenikøbet plads til at opbevare dine soveting i sofaens puf, hvilket er et plus, hvis plads er en mangelvare.

Du får en dejlig klassisk sovesofa som både er flot, anvendelig og praktisk på samme tid.

Mål

 • Sofa: Bredde 224, længde 230 cm, højde 81 cm
 • Slået ud: Madrasmålet er 205×134

Specifikationer

 • Rum til opbevaring af dyne og pude
 • Inklusiv 10 cm ben i krom
 • Farven er lysegrå, men den kan også købes i en flot grøn farve

Ilva har ofte tilbudskampagner kørende. Gå derfor til produktet for at få den aktuelle pris på sovesofaen.

Pris: 9.999,00
Gå til produktet
Bedre Nætter

Denne sovesofa er utrolig enkel og stilren i sit design. Den er lavet af danske Innovation og sælges hos Bedre Nætter. Osvald sovesofaen kan bruges både til gæsteværelset, lejligheden eller teenageværelset. Med sit simple look er den let at gøre personlig og integrere i sin indretning og stil.

Osvald sovesofaen bliver 150×200, når den er slået ud som seng. Dermed er der plads til 2 personer. Madrassen er med pocketfjedre, hvilket medvirker til en komfortable og personlig støtte, der vil gøre nattesøvnen særlig behagelig.

Det smarte ved denne sovesofa er, at du kan opbevare dyne og pude under sofaen. Det bliver dermed ekstra nemt at finde frem, når sofaen forvandles til en seng. Derudover er sovesofaen yderst nem at slå ud og pakke sammen igen, det tager ikke mange minutter.

Du får en flot, simpel og praktisk sovesofa i lækker kvalitet, med gode specifikationer og materialer, der gør den særlig anvendelig både som sofa og som seng.

Mål

 • Sofa: Bredde 102 cm, længde 200 cm, højde 87 cm og siddehøjde 43 cm
 • Slået ud: 150×200

Specifikationer

 • Pocketfjedre
 • Mulighed for at vælge specialstof
 • Opbevaringsmulighed under madrassen

Bedre Nætter har af og til tilbudskampagner kørende. Gå derfor til produktet for at få den aktuelle pris på sovesofaen.

Pris: 10.305,00
Gå til produktet
ILVA

Elegant sovesofa i klassisk nordisk design fra Innovation. Med det stilrene look kan sovesofaen bruges til forskellige rum såsom gæsteværelset, kontoret, sommerhuset osv. Loke sovesofaen kan købes hos Ilva.

Sovesofaen er lavet i gråt stof med lyse træben og flotte hynder med brune knapper af kunstlæder. Et simpelt design der gør det muligt at give den et personligt præg. Derudover er den utrolig funktionel, da den både kan bruges som trekvartseng og enkeltmandsseng. Den kan nemlig slås ud ved at fjerne hynderne og lægge ryglænet ned, hvorved du får en seng i størrelsen 140×200. Der er også mulighed for en let løsning ved blot at fjerne hynderne. Nu er overfladen nemlig 80×200, og der er plads til en enkelt person.

Madrassen i sovesofaen består af pocketfjedre og koldskum, der giver en komfortable støtte, som medvirker til, at din nattesøvn bliver behagelig. Kombinationen af fjedre og skum gør også sovesofaen behagelig at sidde i, hvilket gør den særlig anvendelig både som sofa og som seng.

Loke sovesofaen har også et praktisk opbevaringsrum, så du nemt kan opbevare din dyne og pude. Der findes ikke noget bedre end at kunne finde sine soveting frem nemt og hurtigt, når det er sengetid. Bruges sovesofaen ikke som seng til dagligt, kan du opbevare ekstra dyner eller andet i sovesofaens opbevaringsrum.

Mål

 • Sofa: Bredde 96 cm, længde 200 cm og højde 63 cm
 • Slået ud: 140×200

Specifikationer

 • Inklusiv lyse træben
 • 10 cm pocketfjedre og koldskum
 • Praktisk opbevaringsrum

Ilva kører jævnligt med forskellige tilbudskampagner. Gå derfor til produktet for at få oplyst den aktuelle pris på Loke sovesofaen.

Pris: 6.999,00
Gå til produktet
BoBo

Flot retrodesignet sovesofa i lysegrå. Leconi sovesofaen kan købes hos BOBO online, som har et bredt sortiment af sovesofaer.

Leconi sovesofaen har et klassisk udseende, som du kan sætte et personligt præg på. Du kan integrere den i din indretning og tilpasse den til din stil med farvede puder, et plaid eller lignende.

Sovesofaen består af No-Zag fjedre og koldskum, hvilket gør den fast og holdbar. Du kan derfor både bruge sovesofaen som sofa og som seng.

Med Leconi sovesofaen får du en klassisk sovesofa, du kan bruge både i stuen, på teenageværelset eller i gæsteværelset. Sovesofaen kan styles, som du ønsker det og giver dig mulighed for at være kreativ i din indretning. Der er dog ikke noget smart opbevaringsrum, men den er utrolig nem at slå ud og pakke sammen igen. En ideel sovesofa til daglig brug.

Mål

 • Sofa: Bredde 217 cm, længde 89 cm, højde 92 cm og siddehøjde 43 cm
 • Slået ud: 200×120 cm

Specifikationer

 • Ben i mørkebrunt træ
 • No-Zag fjedre og koldskum
 • Stellet er af fyrretræ

Da de hos BOBO online ofte kører med forskellige tilbudskampagner, er det en god idé at gå til produktet for at få oplyst den aktuelle pris.

Pris: 34.914,00
Gå til produktet
BoBo

BOBO online har denne flotte og dekorative sovesofa i den fineste marineblå farve i deres sortiment.

Casperia sovesofaen har en god mellemstørrelse og kan derfor passe ind i de fleste rum. Med det flotte velourstof kan sovesofaen bruges som almindelig sofa til indretningen i stuen, uden det kan ses, at det er en sovesofa. Den har et moderne design, der både kan bruges i den lille lejlighed, hvor pladsen er trang, på teenageværelset eller på gæsteværelset. Der er mange muligheder, og den kan dekoreres med flotte puder, når den står samlet som sofa.

Sovesofaen er nem og hurtig at slå ud til en seng, så du har tilgængelig soveplads lige ved hånden. Den er udstyret med pocketfjedre, der er med til at gøre nattesøvnen dejlig komfortable. Du kan derfor sagtens bruge sovesofaen som seng til dagligt. Sengeforhandlerne anbefaler dog, at du skaffer dig en topmadras til din sovesofa. Både for at skåne sofaen for slid, og for at gøre komforten endnu bedre, når du sover på den.

Med Casperia sovesofaen får du en moderne sovesofa med lækkert design, der både er komfortable at sidde i og behagelig at sove i. Et multifunktionelt møbel der kan give et flot pift til din indretning.

Mål

 • Sofa: Bredde 232 cm, længde 88 cm, højde 84,5 cm og siddehøjde 45 cm
 • Slået ud: 195×114 cm

Specifikationer

 • Mørke ben i bejdset og lakeret gummitræ
 • Pocketfjedre
 • Marineblå velourstof

Da de hos BOBO online ofte kører med forskellige tilbudskampagner, er det en god idé at gå til produktet for at få oplyst den aktuelle pris.

Pris: 4.545,00
Gå til produktet