Boxmadras tilbud

Senest opdateret d.

Vi bruger rigtig mange timer i vores seng, og vores søvn er ret vigtig for, at vores hverdag og liv kan fungere. Det sætter derfor også nogle store krav til vores seng. Et af de populære sengevalg er en boxmadras. Du kan sagtens finde en billig boxmadras på tilbud, da der også på disse er nogle ret gode kampagner og tilbudsperioder. En boxmadras er en ret simpel sengetype, da den primært består af en træramme og en boxmadras. På trods af den simple opbygning skal du dog ikke gå på kompromis med kvaliteten. Trærammen fås i mange forskellige farver, da den ofte er betrukket. Der er derfor rig mulighed for at finde en, der netop passer til dit soveværelse. Boxmadrassen har selvfølgelig også et fjedersystem. Fjedersystemet er med til at give din krop den helt perfekte støtte og gøre din søvn komfortable og afslappende. Det der giver boxmadrassen den sidste del af komforten er topmadrassen. Langt de fleste steder, hvor du kan købe en boxmadras på tilbud, hører der også en topmadras med til. Så vær opmærksom på dette, når du scroller igennem de forskellige boxmadras tilbud.

Hvor finder jeg den rigtige boxmadras på tilbud?

Der findes mange boxmadrasser på tilbud, så det kan være svært at udvælge den helt rigtige. Først og fremmest er det en fordel, at du ved, hvad du har af ønsker og behov til din seng. En boxmadras har en simpel opbygning og et klassisk udseende, hvilket gør den ret anvendelig i mange typer hjem. Boxmadrasser er ofte betrukket af et stykke stof eller andet materiale, og de kan dermed ofte fås i forskellige farver. Find inspiration her på siden og find en lækker boxmadras på tilbud.

Hvordan vælger jeg den rette fasthed på min boxmadras?

Fastheden på madrassen er med til at afgøre, hvilken støtte din krop får. At din krop får den rette støtte er utrolig vigtig for din søvn. Du kan have nogle præferencer på forhånd, men der findes også en guide, som kan være anvendelig. Denne guide ses herunder.

  • Vejer du under 75 kg anbefales en boxmadras med pocketfjedre i en medium hårdhed.
  • Vejer du mellem 75 kg og 95 kg anbefales en boxmadras med pocketfjedre med fast hårdhed.
  • Vejer du +95 kg anbefales en boxmadras med multipocketfjedre i fast hårdhed.

Hvilke størrelser kan jeg få boxmadrasser på tilbud i?

Der er løbende tilbud på boxmadrasser i alle størrelser. Er du på udkig efter det, der svarer til en enkeltmandsseng, kan du kigge på størrelserne 80×200 og 90×200. Det er typisk en størrelse, der anvendes til gæsteværelset, børneværelset, sommerhuset eller til dig, der sover alene og ikke behøver mere plads. Boxmadras tilbud findes også i størrelserne 120×200, 140×200 og 160x 200. 120×200 og 140×200 er det, der typisk kaldes en trekvartseng. 160×200 er størrelsen, der befinder sig mellem en trekvartseng og en dobbeltseng på 180×200. Så er I et par, der er begrænset af pladsen i soveværelset eller som bare elsker at ligge tæt, så kan 160×200 være en god størrelse. Boxmadrasser på tilbud fås dog også i den typiske dobbeltsengs størrelse på 180×200.

Skal jeg bruge en topmadras til min boxmadras?

Her på siden kan du finde en masse boxmadrasser på tilbud. Langt størstedelen af dem har en topmadras. Topmadrassen er nemlig med til at give den sidste komfort. Det gode ved en topmadras er, at den beskytter din boxmadras for slitage og snavs. Topmadrassen vil skulle skiftes i løbet af nogle år, når den bliver slidt, men det er langt billigere at købe en ny topmadras frem for en ny seng. Derfor er det altid en god idé at tjekke, når du finder din nye boxmadras på tilbud, at der også medfølger en topmadras.