Dyner med ekstra længde

Senest opdateret d.

Er du på udkig efter en ny dyne? Måske du overvejer en dyne med ekstra længde? Så læs med her.

Dyner med ekstra længde

En dyne med ekstra længde er næsten uundværlig, hvis du er højere end gennemsnittet. Der findes ikke noget mere irriterende end at vågne op i løbet af natten med iskolde fødder. Måske du har oplevet dette? Så er det helt sikkert en god idé at anskaffe dig en dyne med ekstra længde. Med en ekstra lang dyne kan du både trække den godt op under hagen og samtidig få varmet dine fødder. Du behøver dog ikke at være højere end gennemsnittet for at få glæde af en ekstra lang dyne. De fleste elsker at kunne putte sig godt under dynen, og det vil du i den grad kunne med sådan en dyne. Vi tilbringer mange timer i vores seng, og derfor er en god dyne næsten lige så vigtig som en god seng.

Hvor lang er en dyne med ekstra længde?

En dyne med ekstra længde måler typisk 220 cm. Du får dermed hele 20 cm ekstra i forhold til en dyne med almindelig længde. Det eneste du skal være opmærksom på, når du køber en dyne i længde 220 er, at du skal huske at købe sengetøj, der passer til. Det er efterhånden ret almindeligt at anskaffe sig en dyne med ekstra længde, derfor findes der er også en masse sengetøj i denne størrelse.

Hvilken størrelse dyne kan fås med ekstra længde?

Det er efterhånden ret populært med en dyne, der har lidt ekstra længde. Du kan derfor også få de fleste dynestørrelser med de ekstra 20 cm i længden. De mest almindelige dynestørrelser er 140×200 og 200×200. Disse størrelser fås begge med ekstra længde, altså i størrelse 140×220 og 200×220. Derudover er der selvfølgelig nogle forhandlere, som har nogle specielle mål. Du kan endda få en king size dyne i størrelse 240×220. Du skal vælge den størrelse, der passer til dit behov. Enkeltmandsdynen på 140×220 er oplagt til dig, der sover alene. Er du på udkig efter en dyne til dig og din partner, kan en dobbeltdyne på 200×220 være en mulighed. Med denne størrelse kan i putte tæt og få gavn af hinandens varme.

Hvilken type dyne skal jeg vælge?

Har du brug for mere viden om, hvilken type dyne du skal vælge, og hvilken bæreevne, varmekategori osv. der passer til dig? Så Læs mere om dyner i vores dyneguide her.

Køb din dyne med ekstra længde online

Har du læst vores dyneguide? Og er du blevet klogere på hvilken dyne, du skal kigge efter? Så kan du sagtens købe din nye dyne online. De fleste online forhandlere har gode købsbetingelser og endda gode priser og tilbud, som du måske ikke oplever på samme måde i en fysisk butik. Er du stadig i tvivl og ønsker mere hjælp, tilbyder flere af forhandlerne også online vejledning via chat på deres hjemmeside. Det er ganske nemt at kontakte dem, og du vil kunne få svar på dine spørgsmål med det samme. Det bliver dermed ikke nemmere at købe den helt perfekte dyne online.

Online forhandlere af dyner med ekstra længde

Der er en række forhandlere, som sælger dyner med ekstra længde online. Du kan finde et stort udvalg hos dem alle, og du vil med garanti kunne finde den rette dyne for dig. Her er en oversigt over nogle forhandlere, som sælger dyner med ekstra længde. Giv dem et besøg og se deres sortiment.