Billige kontinentalsenge

Senest opdateret d.

En kontinentalseng består typisk af 3 lag med en boksmadras, springmadras og topmadras. Der er altså god mulighed for at få den helt perfekte seng, der vil give dig den rette støtte og komfort, som en god nattesøvn kræver. En kontinentalseng er derfor et godt valg, når du skal have ny seng. Her på siden kan du endda finde en ny og billig kontinentalseng. Det er altid dejligt at spare lidt penge, især når det kommer til store poster i budgettet, som en seng typisk er.

Billig kontinentalseng til dine behov

Selv en billig kontinentalseng både kan og skal leve op til dine behov og præferencer. Det er også nemmere at indskrænke søgningen, når du ved, hvad du går efter. Noget af det du med fordel kan have med i dine tanker er bl.a størrelsen og fastheden på madrassen. Størrelsen kan afhænge af, hvor mange der skal sove i sengen, men det kan også være du har nogle særlige præferencer. Måske du elsker at brede dig, måske er du over 1,90 høj og derfor ønsker lidt ekstra længde. Lige meget hvad, er størrelsen på sengen en vigtig faktor i udvælgelsen. Fastheden på madrassen kan også være, du har en præference til. Har du ikke det på forhånd, er der en meget fin tommelfingerregel, som kan hjælpe dig godt på vej.

  • Med en vægt under 75 kg anbefales en springmadras med pocketfjedre i en medium hårdhed.
  • Med en vægt mellem 75 kg og 95 kg anbefales en springmadras med pocketfjedre med fast hårdhed.
  • Med en vægt på +95 kg anbefales en springmadras med multipocketfjedre i fast hårdhed.

Forhandlere af billige kontinentalsenge af høj kvalitet

  • Sengefabrikken

Billige kontinentalsenge som en del af indretningen

En kontinentalseng er for dig, der ikke vil ‘nøjes’ med en enkelt sengetype, men som heller ikke har behov for en elevationsseng. Kontinentalsengen er en seng af høj kvalitet med et ligeså højt komfortniveau. Der findes et utal af forskellige kontinentalsenge, når det kommer til design og farver. Din seng bidrager i høj grad til indretningen og stilen i soveværelset, hvilket også gør, at netop designet eller farven er vigtig, når du skal vælge din nye kontinentalseng. En billig kontinentalseng kan derfor være med til at skabe personlighed og stil i soveværelset. Inden du for alvor går på jagt efter din nye billige kontinentalseng, kan du derfor med fordel gøre dig nogle tanker om, hvad du ønsker dit soveværelset skal udstråle. Måske du ønsker et hyggeligt, varmt, stilrent, minimalistisk udtryk eller måske noget helt andet. Det er i hvert fald en fordel at have en idé om sengens design og udstråling. Du kan også lade dig inspirere her på siden af de forskellige billige kontinentalsenge.

Billige kontinentalsenge i forskellige størrelser

De billige kontinentalsenge fås også i flere forskellige størrelser, så du kan få lige den størrelse, der opfylder dine behov. Her på siden ser du et udpluk af nogle af de forskellige størrelser, som kontinentalsenge findes i. Du kan altid besøge forhandleren ved at klikke ind på en seng, som du ønsker at se i en anden størrelse. De billige kontinentalsenge findes ofte i både 90×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200 og nogle endda også med en længde på 210. Vælg den størrelse, som kan leve op til dine behov. Måske rummets størrelse sætter en begrænsning på, hvor stor din seng kan være, men en god stor seng er altid at foretrække, så du kan brede dig og bevæge dig i søvnen.