Senge med ekstra længde

Senest opdateret d.

Senge med ekstra længde

Når du er på udkig efter en ny seng, er der mange parametre, som spiller ind. Du vil sikkert gerne have en seng, som både ser indbydende og behagelig ud samtidig med, at kvaliteten skal være i top. Du bruger rigtig mange timer i din seng, hvilket kun sætter højere krav til komforten og kvaliteten. Sengen bliver efterhånden også brugt til meget mere end bare at sove i. Mange sætter sig bl.a. i sengen for at læse , spise diverse måltider, slappe af, se en god serie eller film eller måske endda for at arbejde lidt på computeren. Der er altså mange ting, som du kan bruge din seng til, derfor er det også vigtigt, at din seng lever op til dine krav.

En seng med ekstra længde er typisk en seng med en længde på 210 cm. En almindelig seng har en længde på 200 cm, så med en seng med ekstra længde får du 10 cm mere. En seng med ekstra længde kan være til dig, der er lidt højere end gennemsnittet. Der findes ikke noget værre end en seng, der er for kort, så tæerne rager ud over sengekanten. Du kan også sagtens vælge en seng med ekstra længde, selvom du ud fra din højde ikke behøver det. Det kan nemlig være rart med en masse plads at boltre sig på. Især fordi vi om natten kan være ret aktive uden at være klar over det. Er du til masser af plads, så er en seng med ekstra længde helt sikkert et godt valg til dig. Du vil opleve at din søvnkvalitet forbedres, hvilket er optimalt for din hverdag.

Elevationssenge med ekstra længde

Når du skal vælge en seng med ekstra længde, skal du først og fremmest finde den sengetype, som passer bedst til dig og dine behov. Elevationssengen er ret populær og særlig god til dig, der elsker en luksuriøs seng, eller som har nogle fysiske udfordringer. En elevationsseng med ekstra længde fås som udgangspunkt mest med følgende mål:

 • 90×210 svarende til en enkeltmandsseng.
 • 160×210 svarende til en mindre dobbeltseng.
 • 180×210 svarende til en klassisk dobbeltseng, og den mest valgte størrelse.
 • 210×210 svarende til en king size seng.

Kontinentalsenge med ekstra længde

Den populære kontinentalseng kan også fås med ekstra længde. Kontinentalsengen er med sine 3 madraslag en forholdsvis høj seng, som emmer af luksuriøsitet. Sengen er til dig, der ønsker god komfort og støtte. Derudover giver den en oplevelse af at stå op af sengen i stedet for at stå ud af sengen. Det har en stor betydning for sengeoplevelsen. Kontinentalsengen fås i følgende mål med ekstra længde:

 • 140×210 svarende til en trekvartseng.
 • 160×210 svarende til en mindre dobbeltseng.
 • 180×210 svarende til en klassisk dobbeltseng og den mest populære størrelse.
 • 210×210 svarende til en king size seng.

Boxmadrasseng med ekstra længde

Den helt klassiske boxmadrasseng kan selvfølgelig også fås med ekstra længde. Boxmadrassengen er den mest simple seng, du kan finde. Den består af en boxmadras, som ligger i en træramme med lameller. Du monterer ben eller meder direkte på madrassens træbund, og så har du en udmærket seng. Boxmadrassengen kan som udgangspunkt fås med ekstra længde i følgende mål:

 • 90×210 svarende til en enkeltmandsseng.
 • 140×210 svarende til en trekvartseng.
 • 180×210 svarende til en dobbeltseng.
 • 210×210 svarende til en king size seng.

Online forhandlere af senge med ekstra længde

Der findes forskellige sengeforhandlere, som også sælger senge med ekstra længde. For at gøre det lidt nemmere kan du her se en oversigt over nogle forhandlere, som sælger senge med ekstra længde online.