Weekendseng og rejseseng til børn

Senest opdateret d.

Står I og skal på besøg hos familie eller venner, hvor I skal overnatte, kan det være en rigtig god idé med en weekendseng til jeres barn. Weekendsengen kan skabe en tryg base for barnet, hvor der bliver skabt et trygt og hyggeligt sovemiljø. Det kan være uundværligt, når man sover uden for hjemmet. Der findes forskellige modeller. Fælles for langt de fleste weekendsenge er, at de både er lette at transportere, pakke ud og pakke sammen igen. Det er en nem måde at medbringe en stor tryghed til sit barn, når man sover ude eller er på ferie.

Hvad er en weekendseng?

En weekendseng bliver også i nogle sammenhænge kaldt en rejseseng, da det netop er en seng til baby eller børn, når man er på farten. En weekendseng er en seng, der let kan pakkes sammen og tages med på tur. Weekendsengen kan bruges når i skal i sommerhus, på besøg hos bedsteforældre eller generelt overnatte uden for hjemmet. En weekendseng kommer typisk i en smart og praktisk indpakning, der gør den nem at have med rundt. Derudover er en weekendseng nem at slå op og pakke sammen igen, hvilket gør den særlig anvendelig til overnatning diverse steder. En weekendseng giver din baby og dit barn en tryg søvnoplevelse, som er dejlig at kunne give sit barn, når man sover uden for hjemmet.

Hvad måler en weekendseng?

Der findes en del forskellige weekendsenge og rejsesenge. De forskellige modeller har også individuelle mål og er derfor ikke universelle. Her på siden kan du se et udpluk af de modeller, der findes inden for weekendsenge og rejsesenge. Hvilken weekendseng der er bedst handler om jeres behov og ønsker. En weekendseng er næsten uundværlig, hvis I af og til overnatter hos familie og venner. Derudover kan det være rart at have med på ferie og i sommerhus. En weekendseng er nem at have med og kræver ikke det store, når den skal slås op eller pakkes ned. Det er derfor en nem måde at medbringe sin egen base til sit barn, der måske kræver lidt ekstra tryghed ved sengetid.

Weekendseng på tilbud

En weekendseng er oplagt til dig, der har små børn og som af og til besøger familie og venner, hvor der kræves en seng til børnene. Weekendsengen er nem at transportere og er en fleksibel måde at medbringe en seng, der skaber tryghed og velbehag for dit barn. Når du er på udkig efter en weekendseng eller rejseseng, kan du med fordel holde øje med de gode tilbud. Weekendsenge på tilbud er nemlig ikke helt umulige at finde.