Elevationsseng 180×210

Senest opdateret d.

Er du på udkig efter en ny seng, så se med her på siden. Vi har nemlig samlet forskellige modeller af elevationssenge i 180×210. Med denne elevationsseng får du en dobbeltseng og så endda med ekstra længde. Elevationssengen giver mulighed for at hæve både hoved- og fodende, så det bliver muligt at indstille sengen, så du og din krop får den bedst tænkelige komfort. Vores nattesøvn er essentiel for vores dagligdag, hvilket også sætter nogle krav til vores seng. Vælger du en elevationsseng 180×210 får du gode forudsætninger for en optimal søvnkvalitet.

Forskellige fastheder på elevationssengen 180×210

Når du vælger en elevationsseng 180×210 får du mulighed for at vælge to forskellige fastheder på madrassen. På den måde kan du og din partner få lige præcis den fasthed, der passer hver jeres krop. I behøver derfor ikke gå på kompromis med støtten og komforten, som har afgørende betydning for søvnkvaliteten. Når man vælger en fasthed på madrassen, kan man have nogle personlige præferencer, man vælger ud fra. Den afgørende faktor er dog kropsvægten, hvortil der er en anbefaling, man kan følge.

  • Kropsvægt under 75 kg – medium fasthed
  • Kropsvægt mellem 75 kg og 95 kg – fast fasthed
  • Kropsvægt over 95 kg – ekstra fast fasthed

En elevationsseng 180×210 er som sagt en dobbeltseng. Det er derfor særlig praktisk, at der er denne mulighed for at vælge forskellige typer fasthed på madrassen. På denne størrelse seng er det derfor også muligt at benytte elevationsfunktionen individuelt på hver side af sengen. Det er dermed muligt at indstille sengen, så den passer til jer individuelt. Dette er også med til at give dig og din partner de bedste forudsætninger for en god nattesøvn.

Topmadrasser til en elevationsseng på 180×210

Selvom der kan vælges to forskellige fastheder på madrassen i elevationssengen, betyder det ikke nødvendigvis, at I skal døje med den irriterende revne i midten. Ofte er det sådan, at du kan vælge, hvilken topmadras du ønsker. Hos nogle forhandlere er det både muligt at vælge en enkelt står topmadras eller en topmadras med split. En topmadras med split er klart at foretrække, hvis du og din partner ønsker at benytte elevationsdelen individuelt. Med en topmadras med split, vil det være lettere at hæve og sænke hoved- og fodende uden det generer den anden part.

Dobbelt elevationsseng med ekstra længde

Med en elevationsseng på 180×210 får du en dejlig stor dobbeltseng med ekstra længde. Den ekstra længde er en luksus især for dig, der er lidt højere end gennemsnittet. En elevationsseng 180×210 er altså den perfekte seng for jer, der gerne vil have lidt ekstra plads, så fødderne ikke kommer ud over sengekanten. Derudover er der lidt ekstra plads at boltre sig på, hvor dynen ikke pludselig ligger på gulvet. Den ekstra længde er prikken over i’et, når det kommer til en luksusseng, som en elevationsseng er.

De bedste elevationssenge 180×210

De bedste elevationssenge 180×210 er dem, der har en solid ramme, en effektiv kvalitetsmotor, en madras, hvor der er mulighed for at vælge to forskellige fastheder og hvor topmadrassen er designet, så den passer til elevationsfunktionen. Det vigtigste når du vælger din nye elevationsseng 180×210 er dog, at du vælger den model, der opfylder dine behov. Den vigtigste faktor er din krops behov for støtte og komfort, men hvordan modellen er designet har selvfølgelig også en betydning. Den bedste elevationsseng 180×210 er altså den, der rent visuelt passer ind i din indretning, men først og fremmest den, der har de rigtige egenskaber ift. at give dig og din krop de bedste forudsætninger for en god og kvalitetsfuld nattesøvn.