Kontinentalseng 180×210

Senest opdateret d.

Kontinentalsengen 180×210 er en solid seng med høj komfort, der kan være med til at optimere din søvnkvalitet. Vores søvn og kvaliteten af vores søvn er en utrolig vigtig del af vores liv. Det er derfor ikke helt ligegyldigt, hvilken seng du vælger. Kontinentalsengen 180×210 er med sin høje komfort et sikkert valg, der kan være med til at sikre din gode nattesøvn.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er et komfortabelt og luksuriøst sengevalg. Kontinentalsengen består nemlig af hele 3 madraslag, der alle er med til at give dig den rette støtte, høj komfort og dermed gode forudsætninger for at bidrage til den gode nattesøvn.

Kontinentalsengens lag

Kontinentalsengen er som sagt opbygget af tre madraslag, hvor det nederste lag består af en boxmadras. Boxmadrassen er med til at give kontinentalsengen en solid base. Andet lag er en springmadras, der med sine fjedre og komfortlag er med til at give dig den rette støtte. Det er også springmadrassen og dens fjedre, der afgør, hvilken fasthed sengen har. Øverst i kontinentalsengen er topmadrassen. Topmadrassen er både med til at beskytte de øvrige lag, men dens funktion består også i at give dig den sidste del af komforten og dermed sikre dig den mest optimale søvnoplevelse.

Ekstra højde

De 3 madraslag er med til at give sengen den ekstra højde, som er særlig karakteristisk for kontinentalsengen. Den ekstra højde kan give en oplevelse af luksuriøsitet, som man fx oplever på hoteller. Du vil opleve at skulle gå op i sengen fremfor ned i sengen, hvilket igen kan være med til at give den her luksuriøse oplevelse. Derudover kan den ekstra højde være en fordel, hvis du fx er fysisk udfordret eller har nogle skavanker. Kontinentalsengen i 180×210 er med sin højde, gode brede og ekstra længde en rummelig og yderst populær seng. Med dens komfort og flotte udtryk vil kontinentalsengen 180×210 højst sandsynligt kunne give dig det, du har behov for i en seng.

Madrassens fasthed

Det altafgørende for din komfort er madrassens fasthed. I kontinentalsengen er det springmadrassens fjedre, der afgør denne fasthed. Som udgangspunkt kan det være svært at vide, hvilken fasthed man skal vælge. Det er også derfor, der findes en tommelfingerregel, som man kan følge. Nedenfor kan du se anbefalingen. Anbefalingen er med udgangspunkt i kropsvægten, da det er denne der har størst betydning for fastheden. Du kan selvfølgelig have nogle personlige præferencer, der også er værd at tage med i overvejelser.

  • Med en kropsvægt under 75 kg anbefales en springmadras med pocketfjedre med en medium fasthed
  • Med en kropsvægt mellem 75 kg og 95 kg anbefales en springmadras med pocketfjedre med fast fasthed
  • Med en kropsvægt på +95 kg anbefales en springmadras med multipocketfjedre med fast fasthed

Når du køber en kontinentalseng i 180×210, er der mulighed for at vælge to forskellige fastheder. Det mest optimale er netop, at du og din eventuelle partner kan vælge den fasthed, der passer jer hver især. På den måde vil I begge få den bedste søvnoplevelse og ingen behøver at gå kompromis med komforten.

Fordelen ved at vælge en kontinentalseng i 180×210

Med en kontinentalseng på 180×210 får du en dejlig rummelig seng. De mest almindelige mål på en dobbeltseng er 180×200. Du får altså lige 10 cm mere, når du vælger en kontinentalseng på 180×210. Den ekstra længde kan være en stor fordel for dig, der er højere end gennemsnittet. Det er nemlig de færreste, der forbinder søvnkvalitet med kolde fødder, der hænger ud over sengekanten. Derudover er kontinentalsengen på 180×210 også for dig, der sætter pris på lidt ekstra plads til at boltre sig på.

Sengegavl til kontinentalseng 180×210

For at fuldende det luksuriøse look ved din kontinentalseng 180×210 kan du tilkøbe en sengegavl. Sengegavlen er som sagt både med til at understrege det luksuriøse udseende, men den er også med til at fuldende sengeoplevelsen. Når du sover har sengegavlen selvfølgelig ikke den vilde funktion, men når du bruger sengen til at læse i, se film, serier eller andet, kan en sengegavl være særlig anvendelig. Den er både med til at gøre det mere behageligt at sidde i sengen, og derudover beskytter den også din væg.