Billige elevationssenge

Senest opdateret d.

På udkig efter en billig elevationsseng? Så kig med her. Du behøver nemlig ikke gå på kompromis med den gode søvnkvalitet bare fordi, du vælger en af de billige elevationssenge. Din søvnkvalitet har nemlig en afgørende betydning for din hverdag, og derfor er det vigtigt, at søvnkomforten også er i top.
Her på siden har vi samlet nogle af de billige elevationssenge, som findes hos nogle af de største online forhandlere. Se de billige elevationssenge herunder.

Det skal du være opmærksom på, når du vælger en billig elevationsseng

Det kan være utrolig svært at vælge den helt rigtige billige elevationsseng især, hvis du har fundet flere favoritter. Vi har som udgangspunkt tendens til at vælge det, der rent visuelt er pænest. Men måske du skal læse med her og finde ud af, hvilke kriterier, der rent faktisk er smartest at tage en beslutning ud fra.

Herunder er der en meget kort beskrivelse, men med nogle få meget vigtige kriterier. Disse kriterier kan du have med i dine tanker, når du kigger på de forskellige billige elevationssenge.

For det første har din vægt stor betydning for, hvilken elevationsseng, der er bedst til dig. Det er måske ikke så meget sengen, men selve madrassen på sengen. Du eller rettere din krop skal have den helt rette støtte om natten, og det får den med den rette fasthed på madrassen. Herunder ses en tommelfingerregel, som du kan følge:

  • Vejer du under 75 kg – pocketfjedre i en medium hårdhed.
  • Vejer du mellem 75 kg og 95 kg – pocketfjedre med fast hårdhed.
  • Vejer du over 95 kg – multipocket fjedre i fast hårdhed.

Dernæst har størrelsen på sengen også en betydning for din søvnkomfort og søvnkvalitet. Sover du alene kan en bredde på 80 eller 90 måske være nok. Langt de fleste vil dog gerne have ekstra god plads, da de bruger sengen til andet end at sove i. Derfor kan en 120 eller 140 være mere ideel. Er i et par, så vil ekstra plads klart være at foretrække og her skal i nok op i 180 eller 200 for, at der er plads til at kunne brede jer lidt ekstra. Den typiske længde er 200, hvilket for langt de fleste er perfekt. Er du lidt højere og ønsker ekstra længde, så kan du også finde billige elevationssenge med en længde på 210 og måske endda mere.

Køb din billige elevationsseng hos

  • Sengefabrikken