Boxmadrasser 120×200

Senest opdateret d.

En boksmadras er en lækker madras med lameller, fjedre og skum indrammet i en træramme. Boxmadrassen er et populært sengevalg hos mange, da den både er enkel i sin opbygning og meget prisvenlig. På grund af trærammen er det nemt og ligetil at sætte ben direkte på boxmadrassen. Alt efter hvilken boxmadras du køber, kan du endda være heldig med, at ben er inkluderet i prisen. Det samme gælder for en topmadras.

En boxmadras i størrelse 120×200 er den perfekte størrelse til dig, der har for lidt plads i den traditionelle enkeltmandsseng, der typisk kun måler 80 eller 90 i bredden. Med en boxmadras 120×200 har du nemlig rig mulighed for at brede dig om natten, hvilket de fleste synes er skønt.

Det er også muligt at forkæle dine gæster med en boxmadras i størrelse 120 x 200 på dit gæsteværelse. Derudover er det en genial størrelse til både sommerhuset, teenageværelset og små lejligheder.

Boxmadrasser 120×200 kan dog også sagtens anvendes af jer som par. Det kan være at pladsen i soveværelset ikke tillader en større seng eller måske elsker i at sove tæt. Det giver en boxmadras 120×200 god mulighed for.

Hvorfor vælge en boxmadras i størrelse 120×200

Først og fremmest skal du vælge en boxmadras, hvis du er på udkig efter en simpel men lækker sengeløsning. En boxmadras er simpel i sin opbygning, da den indeholder fjedre og polstring. Det gode ved boxmadrassen er, at den har lameller og en træramme. Det er den smarte træramme, der gør det simpelt at montere ben direkte på boxmadrassen. Disse ben følger ofte med i købet, hvilket også ofte gør sig gældende for en topmadras.

For at du bliver overbevist om, at det er en boxmadras, du står og mangler, kan du læse lidt mere om selve boxmadrassen her.

Boxmadrasser i 120×200 kan som sagt både bruges af dig, som sover alene eller jer som par, der sover sammen. Du skal derfor vælge en boxmadras i 120×200 hvis du som ene person mangler en seng med lidt ekstra plads. Jer som par skal vælge denne størrelse boxmadras, hvis det kniber med pladsen i soveværelset eller hvis i godt kan lide at ligge tæt om natten. En seng der er så simpel i sin opbygning, men som stadig har en god komfort er et godt sengevalg.

Boxmadras 120×200 tilbud

Der er løbende tilbud på boxmadrasser også boxmadrasser i 120×200. Det fleste forhandlere af madrasser og senge kører ofte diverse tilbud og kampagner på deres sortiment. Det er derfor muligt at finde en boxmadras i 120×200 til en billig pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Er du på udkig efter en boxmadras på tilbud, så hold løbende øje med de forskellige forhandlere, da boxmadrasser 120×200 også jævnligt er med i deres tilbudskampagner.