Boxmadras 70×200

Senest opdateret d.

Er du på udkig efter en simpel og enkel seng, så kan boxmadrassen være det rette valg for dig. Boxmadrassen er en simpel opbygget madras, der ofte har en træramme, der gør boxmadrassen yderst robust og solid. Med boxmadrassen får du derfor en simpel og utrolig holdbar seng, der har en lang levetid. Derudover er det en prisvenlig seng, som også gør boxmadrassen særlig populær. Hos langt de fleste forhandlere følger der en topmadras med. Det er endda muligt hos nogle forhandlere selv at vælge, hvilke type ben, sengen skal have. Boxmadrassen er betrukket med tekstil og her er det muligt at vælge mellem flere farver. Typisk er det meget neutrale og naturlige farver som forskellige nuancer af grå, beige eller sort. Det er farver, der typisk passer ind i de fleste soveværelser. Det vil derfor være muligt at vælge netop den farve og de ben, der passer bedst ind i din stil og indretning.

Hvorfor vælge en boxmadras 70×200?

Boxmadrassen er som sagt en prisvenlig og solid seng med lang holdbarhed. Boxmadrassen i størrelse 70×200 er for dig, der er på udkig efter en enkeltmandsseng, og som måske ikke har plads til den mere almindelige størrelse, som er 80×200 eller 90×200. En boxmadras i 70×200 er perfekt til børneværelset, det lille gæsteværelse eller sommerhuset, hvor pladsen måske også er lidt trang. Derudover er denne størrelse nem at flytte rundt med, og derfor også nem at indrette med.

Med en boxmadras får du også en seng, der er god til at ventilere. Du får derfor en seng med en egenskab, der holder din seng frisk og hygiejnisk. Det er klart en fordel, når du skal vælge seng.


Læs meget mere om boxmadrasser i vores store guide


Hvilken fasthed skal jeg vælge på min boxmadras?

Boxmadrassen er i dette tilfælde sengens primære komfortlag, hvilket stiller nogle krav til kvaliteten. Det er nemlig vigtigt, at din krop får den helt rette støtte, så du får de bedste forudsætninger for en god søvn. Der er derfor lavet en guide til at vælge den korrekte fasthed til din krop. Det er en guide, der udelukkende er baseret på kropsvægt og tager ikke højde for personlige præferencer. Guiden kan du med fordel følge. Især hvis du ikke har nogle personlige ønsker, der ligger ud over denne anvisning.

  • Med en kropsvægt under 75 kg – medium hårdhed.
  • Med en kropsvægt mellem 75 kg og 95 kg – fast hårdhed.
  • Med en kropsvægt på +95 kg – ekstra fast hårdhed.

Køb din boxmadras online

Du kan med fordel købe din nye boxmadras 70×200 online, da du bedre kan få skabt overblik over de forskellige forhandlere, priser mm. Du har sikkert før prøvet at ligge i en seng nede i en fysisk butik, men det kan være svært at vurdere sengen på blot få minutter. Hos en del forhandlere kan du efterhånden få lov at prøve din nye seng derhjemme i en periode, da det kan tage flere nætter at finde ud af, hvorvidt fastheden er den rigtige. Du kan derfor med fordel vælge at købe din boxmadras 70×200 hos en forhandler med denne service. På den måde kan du få ombyttet fastheden på din madras, hvis det viser sig, at du ikke har fået valgt den rette for dig. Derudover er der rigtig god service og tilgængelighed hos langt de fleste forhandlere. De er både klar ved telefonen, på mail og chat til at hjælpe, vejlede og svare på spørgsmål. Du skal derfor ikke være nervøs for at købe din nye boxmadras online, da du får god vejledning og sikkerhed både før, under og efter dit køb.